Super Wings Donnie

1.235,00  RSD
Trošak isporuke je 350,00 RSD, a za porudžbine preko 2.990,00 RSD isporuka je BESPLATNA.
Kod proizvoda - SKU 341263

Zemlja porekla: EU

Bilo da rešava probleme ili spašava dan, Doni je uvek spreman za avanturu. Deca će voleti ovu super kul igračku za transformaciju, koja je savršen pratilac za sve njihove avanture. Transformiše se u samo nekoliko jednostavnih koraka za laku solo igru!

Set uključuje Super-Charged Donnie figuru
Transformiše se iz aviona u robota u 3 koraka, ima prave radne točkove. Nisu potrebne baterije. Kompatibilan sa drugim Super Wings setovima za igru i vozilima u asortimanu.

Netoksičan materijal otporan na udarce: Ova dečija igračka za avion je napravljena od visokokvalitetne ABS i POM plastike koje su netoksične i prolaze sve bezbednosne testove. Ivice i vrhovi su glatki i okrugli bez povrede dečijih ruku. Pored toga, jaka otpornost na udarce Super Wings igračaka čini ih izdržljivim i sprečava decu da ih unište tokom igre.

12 × 6.8 × 12 cm

SKU
341263
Kategorije
Uzrast
3+
Za
Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda