Sportski motor na akumulator

15.588,00  RSD
Besplatna isporuka

96 × 60 × 46 cm

Opis

Sportski motor na akumulator je dečija igračka koja će zabaviti vaše dete i dati mu osećaj da je pravi motociklista. Ovaj motor ima maksimalnu brzinu od 5 do 7 km/h, što ga čini sigurnim za decu koja tek uče da voze. Nosivost motora je 30 kg.

Vreme punjenja baterije je 10 do 12 sati, a vreme vožnje je 60 minuta, što je dovoljno za dugo popodne provedeno u igri.

Sportski motor na akumulator poseduje i led svetlo i muziku, što ga čini još zabavnijim za decu. Motor takođe podržava Bluetooth, SD Card i USB, što omogućava da se poveže sa drugim uređajima i da se reprodukuje muzika ili drugi zvukovi tokom vožnje.

Dostupan je u dve boje - crvenoj i plavoj - tako da možete odabrati onu koja vam se najviše sviđa. Ukoliko želite da vaše dete uživa u vožnji i zabavi se, sportski motor na akumulator je prava igračka za njih.

Baterija: 6v 4,5AH

Informacije

Uzrast
3+
Za
Devojćicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda