Spasilački set sa 2 vozila

Bruder
7.812,00  RSD
Bruder
Besplatna isporuka
Kod proizvoda - SKU 627805

Zemlja porekla: Nemačka

Opuštanje i sport na vodi i u vodi su veoma važni u BRUDER-u u tematskom svetu dokolice. Bezbednost svih ljubitelja vodenih sportova bworld-a je obezbeđena od strane bworld spasioca i njegove stanice. Njegov zadatak je da prepozna, razume i reaguje u opasnim situacijama na vodi i u njoj. Spasilačka stanica je opremljena novim rotirajućim farom za signalizaciju opasnih situacija. Novi četvorostruki spasilac dostupan je za brz pristup lokacijama na moru. Spasilac koristi plovilo za raspoređivanje vode. Spasilac bworld sa stojećim veslom (SUP) (br. artikla 62785) i RAM Power Vagon u verziji za spasioce sa figurom i SUP-om (br. artikla 02506) su takođe dostupni od BRUDER-a i predstavljaju savršen dodatak stanici za spasavanje.

Sadržaj

  • Spasilačka stanica sa opremom i krovom koji se može skinuti za omogućavanje igre odozgo
  • Spasilac sa priborom
  • Spasilac na vodi
  • Spasilac quad
  • Trepćuće svetlo

Informacije prema REACH-u: ćelija sa dugmetom sadrži SVHC-supstancu 1,2-dimetoksietan, CAS-Nr. 110-71-4 (naveden u okviru liste kandidata) u koncentraciji većoj od 0,1%. Obratite pažnju na odgovarajuće napomene u prilogu th.
UPOZORENJE! Nije pogodno za decu mlađu od 36 meseci. Opasnost od gušenja – sitni delovi.
Preporučeni uzrast: pogodno od 4 godine naviše za igranje u zatvorenom i na otvorenom.
Proizveden od visokokvalitetne plastike kao što je ABS.

Razmer 1:16

56.5 × 19.5 × 2.6 cm

SKU
627805
Kategorije
Proizvođač
Uzrast
4+
Za
Devojčicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda