Sklapajući tricikl smart

11.148,00  RSD
Besplatna isporuka
Kod proizvoda - SKU 066789

Opis

Sklapajući tricikl Smart je fantastična igračka za decu koja žele da se voze na triciklu i istovremeno se igraju. Ovaj tricikl dolazi iz Kine i ima metalni ram, što mu daje dodatnu snagu i izdržljivost. Točkovi su od eva materijala, što znači da su meki i neće ostavljati tragove na podu kada se vozi po tvrdim površinama.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika ovog tricikla je ručka za roditelje kojom se može upravljati. To znači da roditelji mogu da pomognu detetu prilikom vožnje ako je potrebno, ili da upravljaju kada je dete previše mlado da bi samo vozilo. Ručka se lako skida kada dete postane sposobnije za samostalno vožnju.

Tricikl takođe ima tendu koja se lako skida, što olakšava transport i čuvanje igračke. Tenda je takođe pogodna za dete kada je sunce jako i potrebna je zaštita od sunčevih zraka. Rotirajuće sedište omogućava detetu da se okreće i gleda oko sebe dok vozi, što je dodatni bonus za zabavu.

Nosivost ovog tricikla je 25kg. Tricikl se takođe može sklopiti, što olakšava transport i čuvanje kada nije u upotrebi. 


Informacije

SKU
066789
Uzrast
3+
Za
Devojćicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda