Set štala sa figurama

Bruder
5.280,00  RSD
Bruder
Besplatna isporuka
Kod proizvoda - SKU 626112

Zemlja porekla: Nemačka

Bworld je BRUDER-ov svet igračaka. Sastoji se od pokretnih figura, životinja, dodataka i, u poslednje vreme, i tematskih kompleta, i svrstan je u poznate kategorije BRUDER. Bilo da ste vozač, jahač, zaljubljenik u sportove na vodi, ili na bolničkom odeljenju ili radionici za motocikle, bworld artikli pružaju sate zabave sami ili predstavljaju savršen dodatak vozilima sa detaljima. Sa novim tematskim setovima možete još dublje zaroniti u svet Brudera. Štampani zidni elementi sa podesivim nožicama koje se lako montiraju sada stvaraju pozadinu za još realističniju igru, a novi sistem polica omogućava interakciju sa elementima.

Postoji radostan porast u poljoprivrednom sektoru. Pored već poznatih krava i bikova, sada postoji i odgovarajuće tele u asortimanu Bruder. Potpuno novi bworld komplet tema za šupu za krave i telad uključuje modernu štalu za krave sa koritom za hranu i četkama za masažu. Za bezbedan smeštaj teleta u kompletu je i boks za telad sa pojilom. Obe životinje dobro čuva farmer, koji je takođe uključen, koji koristi kolica i pribor i za hranu i za čišćenje šupe.

Sadržaj

  • Ostava za krave sa ogradom i koritom za hranu
  • Boks za telad sa dnom i opremom
  • Farmer sa kolicima i opremom
  • Krava i tele

Dodatne informacije

  • sve bworld jedinice se mogu kombinovati

UPOZORENJE! Nije pogodno za decu mlađu od 36 meseci. Opasnost od gušenja – sitni delovi.
Preporučeni uzrast: pogodno od 4 godine naviše za igranje u zatvorenom i na otvorenom
proizveden od visokokvalitetne plastike kao što je ABS

Razmer 1:16

SKU
626112
Kategorije
Proizvođač
Uzrast
4+
Za
Devojčicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda