Quadrocopter 2u1 RC-auto Racermashine

8.388,00  RSD
Besplatna isporuka
Kod proizvoda - SKU 357670

Zemlja uvoza: EU

2-u-1 Quadrocopter & RC automobil sa 720p kamerom za akciju na otvorenom, 6-osni žiro-senzor za optimizovanu stabilizaciju leta, režim Headless za potpunu kontrolu u bilo kojoj situaciji: čak i ako je kvadrokopter okrenut pozadi prema pilotu, kontrole funkcionišu nepromenjene (desno ostaje desno, levo ostaje levo), automatsko održavanje visine, poletanje i sletanje pritiskom na dugme.

Vreme leta je oko 8-10 minuta, Odlično uživanje u letenju za početnike i naprednije pilote zahvaljujući različitim brzinama i jednostavnim kontrolama. Funkcija okretanja od 360°. Prilagođeni izgled: kreirajte svoj jedinstveni trkački dizajn sa priloženim nalepnicama. Pretvorite se u RC automobil za nekoliko minuta sa uključenim alatom.

RC režim automobila: Snažan pogon na sva četiri točka, vreme rada je oko 15 minuta, različiti koraci brzine i jednostavne kontrole, zahvaljujući pogonu na sva četiri točka, automobil može da putuje naopačke, Ambalaža služi kao hangar / garaža i transportna kutija i sadrži sve komponente.

31 × 31 × 7 cm

SKU
357670
Kategorije
Uzrast
8+
Za
Devojčicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda