Metalni tricikl sa tendom i ručkom

10.740,00  RSD
Besplatna isporuka

Dečiji tricikl sa tendom i ručkom je savršen za mališane koji žele da se kreću i igraju u sigurnosti. Ovo vozilo ima rotirajuće sedište koje omogućava lakše okretanje i manevrisanje, kao i svetlo (far). Tricikl takođe poseduje zvuk koji će sigurno privući pažnju i učiniti vožnju još zabavnijom.

Baterije se lako stavljaju od dole, pre montaže, tako da ih je lako zameniti kada je potrebno. Ručka za upravljanje je podesiva po visini. Takođe, tricikl poseduje naslon za glavu koji će mališanu omogućiti da se opusti i uživa u vožnji. Nosivost tricikla je 25kg.

Dečiji tricikl sa tendom i ručkom dostupan je u plavoj i roze boji, pa možete odabrati onu koja se najviše dopada vašem detetu. Sa ovim triciklom, vaša deca će sigurno uživati u zabavi i kretanju napolju, a vi ćete biti mirni znajući da su u sigurnosti.

Uzrast
2+
Za
Devojćicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda