Guraljka džip 3 u 1

6.900,00  RSD
Besplatna isporuka

63 × 40 × 93 cm

Opis

Guraljka džip 3 u 1 je fantastična dečija igračka koja će zabaviti vaše dete i dati mu mnogo sati zabave. Ova igračka poseduje svetlo i zvuk, što će još više pojačati doživljaj vožnje za vaše dete.

Takođe, guraljka ima i ručku za roditelje, koja je fiksna i nije povezana sa volanom. Ovo omogućava roditeljima da budu blizu svoje dece i da im pomognu ako je potrebno, ali i da se osećaju sigurno u vožnji.

Volan se može lako upravljati, što omogućava detetu da samostalno kontroliše guraljku i da se oseća kao pravi vozač. Guraljka džip 3 u 1 je izrađena od kvalitetnih materijala i može da izdrži sve avanture vašeg deteta.

Ukoliko želite da vaše dete ima zabavnu i sigurnu igračku koja će mu dati mnogo sati zabave, guraljka džip 3 u 1 je pravi izbor za vas. Vaše dete će se zabaviti vozeći se po kući ili dvorištu i istovremeno će razvijati svoje motoričke sposobnosti i koordinaciju.

Informacije

Uzrast
1+
Za
Devojćicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda