Džip Ram sa prikolicom i Bruder auto Roadster

Bruder
10.428,00  RSD
Bruder
Besplatna isporuka
Kod proizvoda - SKU 025045

Zemlja porekla: Nemačka

I stari i mladi su fascinirani motosportom. Nema iznenađenja sa ovim nivoima uzbuđenja, uzbuđenja i brzih sportskih automobila. BRUDER takođe nije imun na ovu fascinaciju. Sa RAM Power Wagon-om koji uključuje i podešeni sportski automobil Bruder Racing Team-a, postoji novo, uzbudljivo vozilo i prikolica za svet sa temama za slobodno vreme. RAM Power Wagon je pun snage sa izlaznom snagom do 410 KS i pogonom na sve točkove kako bi trkački automobil sa lakoćom odveo na trkačku stazu. Sva četiri vrata ovog pikapa su otvorena, a isproban i testiran produžetak volana znači da se vozilom može lako manevrisati.

Transportna prikolica ima platformu za nagib, klinove za točkove i kablovsko vitlo za bezbedan transport i utovar vozila. Roudster ima krov koji se može ukloniti kroz koji zatvoreni vozač može da se stavi za volan. Sportski automobil je opremljen novim BRUDER sistemom za zamenu točkova. Priložili smo veliki list nalepnica sa mnogo opcija za mlade vozače trkača da individualno dizajniraju svog trkača.

Kabina vozača

  • Kabina napravljena od providne, visokokvalitetne plastike
  • vrata se mogu otvoriti

Sadržaj

  • Prikolica modernog dizajna sa sklopivom platformom, kablovskim vitlom i klinovima
  • Vozač sa kacigom
  • BRUDER roudster sa skidajućim krovom i sistemom za zamenu točkova

Šasija

  • prednje i zadnje osovine sa oprugama sa 4 čelične žice
  • uklj. spojnica za vuču koja se može ukloniti

Preporučeni uzrast: pogodno od 4 godine naviše za igranje u zatvorenom i na otvorenom.
Proizveden od visokokvalitetne plastike kao što je ABS.
Kompatibilan sa figurom.
Razmer 1:16

50.5 × 36 × 20 cm

SKU
025045
Kategorije
Proizvođač
Uzrast
4+
Za
Devojćicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda