Džip Ram 2500 policijski sa čamcem i dve figure

Bruder
12.462,00  RSD
Bruder
Besplatna isporuka
Kod proizvoda - SKU 025076

Zemlja porekla: Nemačka

BRUDER policija se pojačava i proširuje svoje područje delovanja na vodu. Da bi u budućnosti mogli da rade na bilo kojoj površini, BRUDER hitnim službama će biti dodat policijski kamionet 4×4 sa čamcem i roniocem za hitne slučajeve.

Servisno vozilo je bazirano na poznatom RAM 2500 i svetlosnom i zvučnom modulu montiranom na krovu. Baš kao pravi, igračka ima kabinu za posadu sa četvoro vrata. Sva vrata se otvaraju za smeštaj četiri bworld figure. Ovaj model u razmeri 1:16 ima vešanje na obe osovine kako bi pružio udobnost u vožnji i sposobnost van puta. U tom kontekstu, prednja osovina se može upravljati pomoću priloženog produžetka volana. Vrata prtljažnika se otvaraju za transport tokom igre.

Zahvaljujući svojoj upravljivosti i svestranosti, policijski čamac sa kontrolnom konzolom je važan pomoćnik u svakodnevnom životu policije i nudi prostor za do 3 bworld figure. Policijski čamac BRUDER je, naravno, plutajući i opremljen svestranim svetlom tako da deca mogu ponovo da odigraju misije što je moguće bliže stvarnosti.

Dve bworld figure upotpunjuju ovaj sveobuhvatni set. Dok je policijski službenik određen da kontroliše policijsko vozilo i čamac, potpuno opremljen policijski ronilac brine o operacijama u vodi.

Kao dodatak i proširenje vrednosti igranja, policijska stanica bworld (br. artikla 62732) savršeno odgovara ovom novom vozilu hitne pomoći.

Vozača kabina

  • vrata se mogu otvoriti

Karoserija automobila

  • vrata prtljažnika se mogu otvoriti

Sadržaj

  • Svetlosni i zvučni modul
  • Transportna prikolica sa vitlom
  • Ronilac sa cilindrom kiseonika, aparatom za disanje i perajama
  • Trepćuće svetlo

UPOZORENJE! Nije pogodno za decu mlađu od 36 meseci. Opasnost od gušenja – sitni delovi.
Preporučeni uzrast: pogodno od 4 godine naviše za igranje u zatvorenom i na otvorenom
proizveden od visokokvalitetne plastike kao što je ABS
Razmer 1:16

77.9 × 14.9 × 17 cm

SKU
025076
Kategorije
Proizvođač
Uzrast
4+
Za
Devojčicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda