Džip Monster

34.200,00  RSD
Besplatna isporuka

130 × 71 × 42 cm

Opis

Džip Monster je igračka automobil na akumulator za decu koja će im pružiti nezaboravno iskustvo vožnje. Ova igračka ima vrata koja se mogu otvoriti, a takođe poseduje i sigurnosni pojas za bezbednost deteta tokom vožnje. Maksimalna brzina Džip Monstera je 5 do 7 km/h, a nosivost mu je 30 kg.

Baterija Džip Monstera se puni 10 do 12 sati, a vreme vožnje je 60 minuta. To znači da će deca imati dovoljno vremena da se zabave vozeći ovaj automobil po kući ili u dvorištu. Automobil takođe poseduje LED svetla, muziku i sirenu, što će dodatno poboljšati iskustvo vožnje.

Džip Monster podržava i Bluetooth, tako da se može povezati sa drugim uređajima i reprodukovati muziku ili slušati radio. SDCard utičnica omogućava da se muzika reprodukuje sa memorijske kartice, tako da će deca imati širok izbor pesama za vožnju.

Baterija:12V -7AH Motora 4

Informacije

Uzrast
3+
Za
Devojćicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda