Džip Mercedes-Benz GLB

41.988,00  RSD
Besplatna isporuka

Džip Mercedes-Benz GLB je dečija igračka koja će sigurno izazvati oduševljenje kod svakog mališana. Džip Mercedes-Benz GLB poseduje vrata koja se mogu otvoriti. Sigurnosni pojas je takođe dostupan kako bi se osiguralo da deca budu bezbedna tokom igranja.

Maksimalna brzina ovog džipa je 5 do 7 km/h, što je dovoljno za bezbednu i zabavnu vožnju. Nosivost ovog džipa je 30 kg, tako da ga mogu koristiti deca svih uzrasta. Baterija se puni 10 do 12 sati, a vreme vožnje je 60 minuta, što će biti dovoljno vremena za dugu i zabavnu vožnju.

Džip Mercedes-Benz GLB poseduje i led svetla, muziku i sirenu, što će dodatno povećati zabavu tokom igranja. On takođe podržava Bluetooth, SD Card i USB, što omogućava deci da slušaju muziku.

Džip Mercedes-Benz GLB je idealna igračka za decu koja vole da se igraju vozilima i da se voze po dvorištu. On pruža sigurnost, zabavu i mnogo mogućnosti za igru, pa je sigurno da će biti omiljena među decom svih uzrasta.

Baterija:12V -7AH Motora 2

115 × 67.5 × 55 cm

Uzrast
3+
Za
Devojćicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda