Čudovište Belly Busters Frog Slime

3.654,00  RSD
Besplatna isporuka
Kod proizvoda - SKU 116950

Zemlja uvoza: EU

Preko 10 interaktivnih akcija!
Napravite sluz (slajm) koristeći priložene kartice aktivnosti. Razmutite ljigavce uz pomoć Belly Blender-a i Belly Buster maše krilima! Oči Belly Bustera se okreću i svetle kada mu se rogovi okreću. Otvorite usta Belly Bustera za odvratne zvukove podrigivanja. Neka ljigava okretna postolja cure iz nosa. Neka bubuljice iskaču iz ruke, glave i repa.

Sadržaj: Belly Buster; 3 mešavine sluzi; komadi hrane; 3 burića za sluz; 6 kartica aktivnosti sluzi; alat za čišćenje.

Dodajte slajm u prahu i vodu u Basterov stomak i pomešajte ga sa trbušnim blenderom da dobijete luckastu smesu (slajm). Pratite kartice aktivnosti da biste napravili različite vrste sluzi i naterali da curi iz stomaka i nosa. Zatim ga istisnite iz glave, ruku i repa za dodatnu grubost. Stomak ima preko 10 interaktivnih funkcija, uključujući oči i rogove koji se okreću, krila koja klapaju i podrigivanje kad god otvori usta.

17.5 × 14 × 24.5 cm

SKU
116950
Kategorije
Uzrast
6+
Za
Devojčicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda