Čamac policijski sa figurama

Bruder
5.760,00  RSD
Bruder
Besplatna isporuka
Kod proizvoda - SKU 627331

Zemlja porekla: Nemačka

BRUDER policija se pojačava i proširuje svoje područje delovanja na vodi. Da bi ubuduće mogli da rade na bilo kojoj vrsti podloge, osoblje hitne pomoći BRUDER-a će biti dopunjeno gumenim čamcem i roniocem.

Zahvaljujući svojoj upravljivosti i svestranosti, policijski čamac sa kontrolnom konzolom je važan pomoćnik u svakodnevnom životu policije. Da bi deca bila u mogućnosti da ponovo odigraju ove misije što je moguće bliže stvarnosti, policijski čamac BRUDER je naravno plutajući i opremljen svestranim svetlom.

Dve bworld figure upotpunjuju ovaj sveobuhvatni set. Dok je policajac određen da kontroliše čamac, potpuno opremljen policijski ronilac brine o operacijama u vodi.

Policijsko vozilo Jeep Vrangler Rubicon (br. artikla 02526) i bworld spasilačka stanica (br. art. 62780) iz opsežnog tematskog sveta vozila hitnih službi su posebno pogodni za proširenje vrednosti igre.

Sadržaj

  • Ronilac sa cilindrom kiseonika, aparatom za disanje i perajama
  • Trepćuće svetlo

UPOZORENJE! Nije pogodno za decu mlađu od 36 meseci. Opasnost od gušenja – sitni delovi.
Preporučeni uzrast: pogodno od 4 godine naviše za igranje u zatvorenom i na otvorenom
proizveden od visokokvalitetne plastike kao što je ABS
Razmer 1:16

31 × 15.8 × 14.5 cm

SKU
627331
Kategorije
Proizvođač
Uzrast
4+
Za
Devojčicu, Dečaka, Unisex
Obaveštenje
* Ukorpu d.o.o. nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda